Македонски AI пријателе.

Amigotor ќе биде твојот нов AI пријател. Поставувај прашања и добиј одговори од твојот AI пријател.

Конвертирајте PDF, Word, DOCx, TXT датотеки во AI пријател.

PDF
Word
Docx
TXT
img

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

img

4.8/5

Оценет одличен 4.8/5 врз основа на 100+ прегледи на Trustpilot.

img

Разговарај AI пријател.

Amigotor ви овозможува да креирате AI пријатели од вашите датотеки како што се PDF, Word, DOCx, TXT. Дополнително, можете да му дадете личност на вашиот AI пријател, така што вашиот разговор ќе биде природен и реален како да зборувате со вистинска личност. Amigotor е вашиот Македонски AI Придружник кој ги знае вашите документи и вие врз основа на вашите претходни интеракции со Amigotor. Претворањето на вашите датотеки во AI пријател револуционеризира начинот на кој комуницирате со вашите документи или брзо учите нови информации. Amigotor ви помага да разговарате со вашите досиеја како да зборувате со вистински пријател.

Без разлика дали станува збор за сеопфатен PDF извештај, важен Word документ или едноставни текстуални датотеки, Amigotor ве овластува да се вклучите во значајни разговори со вашите датотеки. Поставувајте прашања до било кој документ, пишувајте резиме од вашите досиеја или добијте детални објаснувања со помош на вашиот AI придружник.

AI придружник

Amigotor ја знае твојата историја на разговор како да зборуваш со вистински пријател. AI пријатели автоматски создаваат прашања за следење врз основа на вашата историја на разговор и датотеки, така што вашиот разговор со AI не е едностран монолог. Двостран AI дијалог ви помага да ги научите сите аспекти на вашите документи на кои не сте помислиле на почетокот.

AI придружник ги учи сите детали од вашите PDF, Word, DOCx и TXT датотеки. AI пријател ги трансформира вашите текстови документи во AI пријател со кој треба да разговарате. Прашајте го вашиот AI пријател било што, поставувајте прашања директно на вашите датотеки и добивајте инстант и проникливи одговори.

img
img

Чекај PDF

Amigotor е повеќе од вообичаеното ChatGPT за PDF решенија. Можете да ги качите сите ваши PDFs од вашиот курс, часови или деловни документи, за да можете да ги конвертирате Amigotor во AI наставник или AI менаџер кој навистина ја знае темата. Сумирајте PDF и поставувајте прашања на PDF. Извлечете информации или одговорете на прашања од PDF датотеки како материјали за курсеви, есеи, книги.

По обуката на вашите Amigotor со вашите PDF датотеки, можете да добиете одговори на вашите прашања од PDF датотеки. Можете да разговарате и со еден PDF фајл. Разговорот на Amigotor со PDF карактеристика го анализира PDF и AI пријател ќе ви даде одговор врз основа на не само содржината туку и врз основа на вашите претходни разговори.

First Icon Second Icon

Претвори ги датотеките во AI пријател

Amigotor ги поддржува сите датотечни формати дали се PDF, Word, TXT или дури и скенирани документи. Amigotor ги извлекува клучните информации од вашите документи и учи од вашите датотеки, како и од вашата историја на разговори. Зборувај со твоите Македонски AI сопатници за да добиеш увид, резиме. Учењето на нови информации е лесно како да комуницирате со вашиот наставник, тренер или менаџер.

Со интуитивниот интерфејс на Amigotor, корисниците лесно можат да внесуваат повеќе датотеки. Amigotor дава одговори со персонализирани и контекст-свесни разговори како Amigotor да е ваш придружник.

img

AI менаџер

Членовите на тимот можат да пристапат до истиот AI менаџер со заеднички работни простории, покрај тоа секогаш можете да предавате нови документи на истиот AI менаџер. Без разлика дали имате голем тим со многу луѓе или мала група со неколку луѓе, можете да ја зајакнете соработката со користење на Amigotor AI помошник функција. AI менаџер ја зголемува вашата продуктивност и соработка со тоа што Amigotor ќе биде центар за сите документи на вашиот тим. На овој начин, можете да прашате AI менаџер за документите на вашиот тим и да добиете одговори веднаш.

Пристап до Amigotor од секаде

img

Без разлика дали на десктоп, таблет или паметен телефон, функционалноста на Amigotor ви дозволува да управувате со вашите датотеки од секаде, во било кое време.

Google Play
App Store

Карактеристики

Македонски AI пријателе:

Вашиот AI Придружник ќе биде уникатен за вас врз основа на вашите претходни разговори и вашите PDF, Word, DOCx, TXT датотеки. Amigotor ќе биде вашиот Македонски AI асистент за време на вашата работа или студирање. Во денешниот свет, сите треба да имаат барем еден AI пријател за да бидат по продуктивни.

AI разговарам со PDFs:

Користејќи ја AI пријателска функција на Amigotor, можете да разговарате со PDF документи за итни одговори. AI Chat функцијата ви овозможува да поставувате прашања и да добиете одговори токму во документот, што го прави супер лесно да ја најдете информацијата која ви е потребна.

Читај резиме:

Amigotor е AI пријател кој брзо ги сумира PDF, Word, DOCx и TXT документи. AI пријател го олеснува брзото разбирање на големи количини на информации со интуитивен AI чат интерфејс.

Повеќе видови на документи:

Amigotor ги поддржува сите пишани документи дали се PDF, Word, TXT или дури и скенирани документи. Amigotor има слика за претворач на текст. Кога ќе прочитате книга, можете едноставно да се сликате и да ја качите на Amigotor да разговарате со вашата книга.

100+ Јазична поддршка:

Amigotor ќе ти биде Македонски AI пријател на твојот јазик. Amigotor AI придружник е поддржан на 100+ јазици покрај вашиот мајчин јазик, така што можете да имате англиски, арапски, португалски, кинески, француски, турски или шпански AI пријатели.

Одговори со извори:

Amigotor одговара на вашите прашања од факти и споделува извори цитирани за да го даде одговорот. AI асистентот на Amigotor гарантира дека обезбедените информации се сигурни со тоа што ќе ви го покажат изворот на дадените информации. Amigotor е најдобриот AI пријател кога станува збор за обезбедување на сигурни информации кои се базираат на вашите датотеки или интернет.

Поддржани јазици

Еве ги најпопуларните јазици Amigotor подржува.

img

Англиски

img

португалски

img

турски

img

шпански

img

хебрејски

img

француски

img

германски

img

арапски

img

бугарски

img

кинески

img

хрватски

img

чешки

img

дански

img

холандски

img

естонски

img

фински

img

грчки

img

хинди

img

унгарски

img

исландски

img

индонезиски

img

ирски

img

италијански

img

Јапонски

img

корејски

img

латвиски

img

Литвански

img

македонски

img

малајски

img

норвешки

img

полски

img

романски

img

руски

img

српски

img

словачки

img

словенечки

img

шведски

img

тајландски

img

украински

img

виетнамски

Amigotor е...

Персонализирани:

Amigotor не е само паметен; исто така е персонализиран за вас. AI Придружник е секогаш подготвен да разговара во стилот кој го сакате. Побарајте формален тон или држете го опуштено, и Amigotor AI пријател ќе го адаптира начинот на кој сакате.

Компактен:

Amigotor AI пријател е подготвен да работи на било кој уред како што се паметни телефони, таблети или компјутери. Amigotor AI Chat поддржува различни формати на документи како што се PDF, Word, DOCx, TXT И секогаш ги наведува своите извори, поедноставувајќи ја вашата потрага по информации.

Лесен за користење:

Amigotor е супер корисничко, дозволувајќи ви лесно да разговарате со вашите документи. Се што треба да направите е да ги качите вашите документи и да почнете да поставувате прашања за нив. Без разлика дали сте технички работник или студент, Amigotor технологија која работи со документи, правејќи го тоа јасно за сите.

Една претплата 6 решенија

Соработувај со датотеките со твојот тим. Уредете ги дозволите и организирајте ги вашите датотеки и папки.

Текст до говор

img

Speaktor

Претвори го твојот текст во глас и читај на глас

Говор во текст

img

Transkriptor

Конвертирајте ги вашите аудио и видео фајлови во текст

AI писател

img

Eskritor

Креирајте AI генерирана содржина

Средба рекордер

img

Meetingtor

Архивирајте ги вашите онлајн состаноци

Снимач на екрани

img

Recorditor

Снимај го твојот екран

Разговарај со досиејата.

img

Amigotor

Претвори PDF во пријател

Разговор во 4 едноставни чекори

1

Регистрирај се

Кликнете на "Login" или "Try It Free". Продолжете со вашата Google сметка или мејл. Твојата Amigotor сметка е подготвена да разговара со тебе.

2

Качете ги вашите датотеки.

Лесно качете ги вашите PDF, Word, DOCx или TXT датотеки на Amigotor.

3

Зборувај со Amigotor

Почнете да разговарате со Amigotor AI пријател за да ги извлечете сите информации од било која од вашите датотеки.

4

Оптимизирај AI пријател

Нека Amigotor биде твојот AI пријател на интернет. Секогаш кога ќе ти треба одговор, зборувај со твојот AI Придружник и добиј го одговорот!

Што вели клиентот?

4.8/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Најчесто поставувани прашања

AI пријател е AI алатка која е дизајнирана да биде ваш придружник за продуктивност и креативност. Користејќи ги најновите AI технологија, AI пријател им овозможува на корисниците да се вклучат во разговори со нивните PDFs, Word документи, DOCx датотеки и TXT датотеки. AI пријател обезбедува брза, прилагодена помош на било кој уред. AI пријател го прави ракувањето со документи поедноставно и поефикасно за студентите, професионалците и сите помеѓу нив. Интеракција со вашите документи или со интернет со помош на вашиот нов AI пријател, Amigotor.

Да! Amigotor се гордее со обезбедување на достапни AI пријатели на сите. Можете да почнете да ги качувате вашите датотеки за да ги обучувате вашите AI пријатели. Разговарај со твоите нови AI пријатели за да добиеш одговори на сите прашања што ги имаш. Amigotor нуди бесплатно судење кое ви овозможува да ги искусите од прва рака бенефициите и можностите на Amigotor без никакви првични инвестиции.

Во Amigotor, ја разбираме важноста на безбедноста во денешниот дигитален свет. Затоа имплементиравме повеќе енкрипциони протоколи како SOC 2 и SSL за да се осигураме дека сите интеракции со нашата платформа се целосно безбедни. Без разлика дали разговарате со PDF датотеки, Word документи или било кој друг поддржан формат, можете да бидете сигурни дека вашите податоци и разговори се заштитени со највисоко ниво на безбедносни мерки. Твојата приватност и интегритетот на податоците се наш главен приоритет.

Да, со Amigotor, мултитаскингот со документи никогаш не бил полесен. Amigotor им овозможува на корисниците да креираат папка и да внесуваат повеќе датотеки во неа, овозможувајќи симултани интеракции со неколку документи. AI функција за пријатели е дизајнирана да биде корисничка, без разлика дали сте на десктоп компјутер или смартфон, осигурувајќи се дека можете да управувате и да разговарате со сите ваши датотеки на едно место. Совршено е за оние кои треба да жонглираат со повеќе документи и да бараат ефикасни начини за собирање информации или резимета.

Започнувањето со Amigotor е едноставно и ефикасно. Можете да се регистрирате со вашиот Google профил или мејл со еден клик. Од таму можете да го качите документот со кој сакате да комуницирате. По качувањето на вашите датотеки, Amigotor е подготвен да одговори на вашите прашања веднаш. Можете да разговарате со вашите документи, да извлечете информации или да добиете резиме без никакви проблеми.

Навистина, напредната AI на Amigotor не е способна само да се вклучи во разговори базирани на текст, туку исто така се одликува и со толкување и анализа на табели пронајдени во рамките на PDF документи. Ова значи дека корисниците можат да прашуваат за податоците и информациите содржани во табелите, а Amigotor точно ќе ги разберат и обезбедат релевантните одговори. Оваа карактеристика е особено корисна за професионалци и студенти кои работат со документи богати со податоци, обезбедувајќи сеопфатна интеракција со сите типови на содржини.

Amigotor им овозможува на корисниците да ја откажат својата претплата во секое време. Имате целосна контрола врз нивниот менаџмент со претплатата. Без разлика дали сакате да истражувате различни опции или едноставно сакате да земете пауза, Amigotor ја поддржува вашата одлука без никакви компликации. Твојот AI пријател ќе те чека овде ако одлучиш да се вратиш.

Возбудени сме што објавуваме дека првиот AI пријател API моментално е во развој. AI пријател API ќе отвори нови авенија за програмерите и бизнисите за вклучување на способностите на Amigotor во нивните сопствени платформи, понатамошно зајакнување на интеракцијата со документи и менаџмент решенијата. Останете наменети за неговото ослободување, бидејќи работиме пристојно за да го направиме на располагање што е можно побрзо.

Твојата повратна информација е непроценлива за нас. За барања на карактеристики или за да пријавите било какви бубачки, лесно можете да се обратите до нашиот тим за поддршка директно преку Amigotor веб-сајт. Ние сме посветени на континуирано подобрување и високо го цениме вашиот влез, што ни помага да го подобриме Amigotor искуство за сите корисници. Нашиот наменски тим за поддршка е секогаш тука за да ви помогне и да се осигура дека вашите предлози и грижи се решаваат брзо.