Ценење

Одбери го твојот план.

Објави ги своите страсти на свој начин. Дали би сакале да ги споделите вашите знаења, искуства или најновите новости.

За поединци

50% Попуст

Lite

$9.99

Месечно.

Неограничени разговори

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$24.99

Месечно.

Неограничени разговори

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Lite

$4.99

Месечно.

Неограничени разговори

300 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 59,95 американски долари

НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Премија

$12.49

Месечно.

Неограничени разговори

2400 AI кредити / месец

Креирај папки и организирај датотеки

Креирај работни простории и соработувај

Ресетирање на користењата секој месец

Се наплаќа еднаш годишно

Надградба или намалување на другите годишни планови во секое време

Годишен наплатен износ: 149,95 американски долари

За мали тимови.

small team workers

30 долари месечно (50% попуст на годишни плаќања)

3000 AI кредити / месец / член

Централизиран билинг

Користење или седиште базирани ценовни

За претпријатијата

enterprise workers

Царински интеграции

API пристап

Домен по обичај

Користење или седиште базирани ценовни

Целосна листа на карактеристики

Прашајте ги прашањата на природниот јазик за веднаш да извлечете увид од вашите документи.

Се интегрира со различни датотечни формати, вклучувајќи pDF, Word, Excel и PowerPoint.

Користи напредна LLM технологија за разбирање на комплексни прашаоа.

Создава резиме и клучни точки од долги документи.

Автоматски ги категоризира и организира податоците од шемите за брза анализа.

Ја поддржува соработката во реално време, овозможувајќи им на тимовите да ги анализираат датотеките заедно.

Ги следи промените и барањата со текот на времето за еволуција на документи.

Обезбедува детални анализи на документи и одговори на прашоци.

Се интегрира со услуги за складирање во облак за лесен пристап до датотеки.

Содржи кориснички пријатен интерфејс за едноставно и ефикасно прашување.

Овозможува голема обработка на документи за големи пронајдоци.

Подржува повеќе јазици за прашување и анализа на неанглиски документи.

Безбедна и приватна обработка за да се обезбеди доверливост на податоците.

Алгоритми за машинско учење кои ги прилагодуваат и подобруваат одговорите на барањата врз основа на повратната врска на корисникот.

API интеграција за програмерите да ги вградат способностите на Амиготор во други апликации.

Наскоро достапен во мобилни платформи

Што вели клиентот?

img

4.7/5

Доверлив од 100.000+ муштерии од целиот свет.

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на Capterra

img

4.5/5

Оценети 4,5/5 врз основа на 50+ прегледи на G2

Често поставувани прашања

Amigotor е разновидна платформа за снимање на екрани дизајнирана за леснотија и ефикасност. Тој ги фаќа, продавниците, споделува, транскрибира и сумира вашите активности на екранот, компатибилни со различни прелистувачи.

Amigotor AI го анализира снимањето на вашиот екран и ваде клучни точки, обезбедувајќи кратко резиме кое ви заштедува време.

Да. Безбедноста на податоците е приоритет број еден. Сите снимки се заштитени со напредно енкрипција и безбедно се чуваат.

Едноставно логирајте се во Amigotor и изберете го вашиот екран. Со еден клик, спремен си да снимиш било што на екранот.

Да, Amigotor ви овозможува пристап до вашите снимки од било кој уред, осигурувајќи секогаш да ја имате вашата содржина на врвот на прстите.

Да, откако вашите состаноци се снимаат и складираат на Amigotor, можете да пристапите до нив од било кој уред со интернет поврзаност, осигурувајќи секогаш да имате информации за состанокот на врвот на прстите.

Да, постои граница. Сепак, Amigotor нуди различни планови кои ќе ви одговараат на вашите потреби, од кратки клипови до продолжени снимки. Можете да го надградите вашиот план за да имате подолги снимки.

Најсовремената технологија на Amigotor обезбедува високо ниво на точност. Иако понекогаш може да пропушти специфичен жаргон или нијанси во контексти на ниша.

Amigotor е компатибилен со главните оперативни системи како Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari и Microsoft Edge.

Започнувањето е едноставно. Пријавете се на Amigotor, одберете го екранот и подготвени сте!